Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
HANDBOOK OF FOOD BIOENGINEERING
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000122550
Quality control of plant-based foods in terms of nutritional values: influence of pesticides residue and endogenous compounds.
[Aut.]: Hanna
Barchańska
, Joanna
Płonka
.
W:
Food Control and Biosecurity
. vol. 16. Ed. by Alina Maria Holban, Alexandru Mihai Grumezescu. Amsterdam : Elsevier, 2018
, s. 407-449 (
Handbook of Food Bioengineering
; ).
Punktacja MNiSW
20.000
kontrola żywności
;
pestycydy
;
witaminy
;
katecholaminy
;
rośliny
food control
;
pesticides
;
vitamins
;
catecholamines
;
plants
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie