Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
FOOD CHEM
Liczba odnalezionych rekordów:
6
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/6
Nr opisu:
0000136331
Profiling and fingerprinting strategies to assess exposure of edible plants to herbicides.
[Aut.]: Hanna
Barchańska
, A.
Tang
, X.
Fang
, Magdalena
Danek
, Joanna
Płonka
, M.
Sajdak
.
-
Food Chem.
2021 vol. 335
, s. 1-8, bibliogr. 35 poz..
Impact Factor
6.306.
Punktacja MNiSW
200.000
stres herbicydowy
;
analiza niedocelowa
;
metabolomika
;
metabolit wtórny
;
herbicydy
herbicide stress
;
non-target analysis
;
metabolomics
;
secondary metabolite
;
herbicides
2/6
Nr opisu:
0000135378
Rapid method for the determination of citrate, phosphate and sulfite in seafood by capillary zone electrophoresis.
[Aut.]: S.
Goncalves
, V. R.
Alves
, S. O.
Perez
, Marli
Ferreira
, H.
Daguer
, M. L. A.
de Oliveira
, G. A.
Micke
, L.
Vitali
.
-
Food Chem.
2020 vol. 321
, art. no. 126705 s. 1-7, bibliogr. 30 poz..
Impact Factor
6.306.
Punktacja MNiSW
200.000
dodatki żywieniowe
;
metoda pośrednia
;
kontrola jakości
;
analiza rutynowa
;
metoda separacji
food additives
;
indirect method
;
quality control
;
routine analysis
;
separation method
3/6
Nr opisu:
0000122250
A new UHPLC-MS/MS method for the determination of flavonoids in supplements and DPPH-UHPLC-UV method for the evaluation of the radical scavenging activity of flavonoids.
[Aut.]: Irena**
Baranowska
, Sylwia
Bajkacz
.
-
Food Chem.
2018 vol. 256
, s. 333-341, bibliogr. 43 poz..
Impact Factor
5.399.
Punktacja MNiSW
40.000
aktywność antyoksydacyjna
;
aktywność usuwania rodników
;
flawonoidy
;
suplement diety
antioxidant activity
;
radical-scavenging activity
;
flavonoids
;
dietary supplement
4/6
Nr opisu:
0000105723
Characterisation of the aminopeptidase from non-germinated winter rape (Brassica napus L.) seeds.
[Aut.]: Joanna*
Kania
, Danuta
Gillner
.
-
Food Chem.
2016 vol. 207
, s. 180-186, bibliogr. 27 poz..
Impact Factor
4.529.
Punktacja MNiSW
40.000
aminopeptydaza
;
specyfika podłoża
;
zahamowanie
;
niekiełkujące nasiona rzepaku
aminopeptidase
;
substrate specificity
;
inhibition
;
non-germinated rape seeds
5/6
Nr opisu:
0000106258
Fast, simple and efficient salting-out assisted liquid-liquid extraction of naringenin from fruit juice samples prior to their enantioselective determination by liquid chromatography.
[Aut.]: Sylwia
Magiera
, E.
Kwietniowska
.
-
Food Chem.
2016 vol. 211
, s. 227-234.
Impact Factor
4.529.
Punktacja MNiSW
40.000
6/6
Nr opisu:
0000089720
Biocomponent determination in vinegars with the help of
14
C measured by liquid scintillation counting.
[Aut.]: Konrad
Tudyka
, Jacek
Pawlyta
.
-
Food Chem.
2014 vol. 45
, s. 614-616, bibliogr. 26 poz..
Impact Factor
3.391.
Punktacja MNiSW
40.000
radiowęgiel
;
C14
;
kwas octowy
;
ocet
;
biokomponent
;
LSC
radiocarbon
;
14C
;
acetic acid
;
vinegar
;
biocomponent
;
LSC
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie