Wynik wyszukiwania
Zapytanie: RESTAURACJA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/5
Nr opisu: 0000135457
Innowacyjne rozwiązania IT w procesach obsługi klienta.
[Aut.]: Zbigniew Żebrucki, M. Kruczek.
W: Systemy logistyczne w gospodarowaniu - nowe trendy i kierunki zmian. Red. Krzysztof Witkowski, Katarzyna Huk, Zofia Patora-Wysocka. Łódź : Wydaw. Społecznej Akademii Nauk, 2019, s. 239-249, bibliogr. 32 poz. (Studia i Monografie ; nr 107). Punktacja MNiSW 20.000

obsługa klienta ; Internet Rzeczy ; restauracja ; innowacja

customer service ; Internet of Things ; restaurant ; innovation

2/5
Nr opisu: 0000125669
Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi.
[Aut.]: Piotr Mocek.
W: W trosce o bezpieczne jutro. Reminiscencje i zamierzenia. 4. Red. Józef Buczyński, Ewa Misterska. Poznań : Wydaw. Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2018, s. 353-367, bibliogr. 13 poz.. Punktacja MNiSW 5.000

system bezpieczeństwa żywności ; restauracja ; posiłek ; klient ; produkty żywnościowe

food safety system ; restaurant ; meal ; customer ; food products

3/5
Nr opisu: 0000117020   
Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi [online].
[Aut.]: Piotr Mocek.
[B.m.] : [b.w.], 2017, (plik pdf) 17 s., bibliogr. 13 poz.
Referat wygłoszony na: I Międzynarodowym Kongresie Bezpieczeństwa pt.: "W trosce o bezpieczne jutro- reminiscencja i zamierzenia", Toruń 07-09.04.2017 r.

system bezpieczeństwa żywności ; restauracja ; posiłek ; klient ; produkty żywnościowe

food safety system ; restaurant ; meal ; customer ; food products

4/5
Nr opisu: 0000114137
Przestrzeń gastronomiczna - wybrane zagadnienia oraz autorskie realizacje.
[Aut.]: Aleksandra Grzonka.
W: [INTERFERENCJE] sztuka + nauka. Monografia wieloautorska. Pod red. Natalii Bąba-Ciosek. Gliwice : Wydaw. Wydziału Architektury Politechniki Śląskiej, 2015, s. 21-27, bibliogr. 5 poz.

lokal gastronomiczny ; restauracja ; aranżacja wnętrz

eating place ; restaurant ; interiors arrangement

5/5
Nr opisu: 0000080619
Foodcourt.
[Aut.]: Krzysztof Zalewski, Adam Gil, P. Zalewski.
W: Taste banquet. International style restaurant. Hongkong : Design Vision International Publishing Co., 2011, s. 304-313

restauracja ; projekt architektoniczny ; Gliwice

restaurant ; architectural design ; Gliwice

stosując format:
Nowe wyszukiwanie