Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu:
0000106155
Procesy przetwórcze żywności pochodzenia roślinnego i ich istotny wpływ na jakość przetworów.
[Aut.]: Joanna
Płonka
.
W:
IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r
. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015
, s. 383
przetwórstwo żywności
;
związek endogenny
food processing
;
endogenous compound
2/2
Nr opisu:
0000106110
Chromatografia cieczowa w analityce żywności na różnych etapach produkcji.
[Aut.]: Joanna
Płonka
.
W:
Chromatografia jonowa 2013
. Praca zbiorowa. Pod red. Rajmunda Michalskiego. Zabrze : Instytut Podstaw Inżynierii Środowiska Polskiej Akademii Nauk, 2013
, s. 181-194, bibliogr. 36 poz.
chromatografia cieczowa
;
przemysł spożywczy
;
witaminy
;
przetwórstwo żywności
liquid chromatography
;
food industry
;
vitamins
;
food processing
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie