Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
RESTAURANT
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/5
Nr opisu:
0000135457
Innowacyjne rozwiązania IT w procesach obsługi klienta.
[Aut.]: Zbigniew
Żebrucki
, M.
Kruczek
.
W:
Systemy logistyczne w gospodarowaniu - nowe trendy i kierunki zmian
. Red. Krzysztof Witkowski, Katarzyna Huk, Zofia Patora-Wysocka. Łódź : Wydaw. Społecznej Akademii Nauk, 2019
, s. 239-249, bibliogr. 32 poz. (
Studia i Monografie
; nr 107).
Punktacja MNiSW
20.000
obsługa klienta
;
Internet Rzeczy
;
restauracja
;
innowacja
customer service
;
Internet of Things
;
restaurant
;
innovation
2/5
Nr opisu:
0000125669
Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi.
[Aut.]: Piotr
Mocek
.
W:
W trosce o bezpieczne jutro
. Reminiscencje i zamierzenia. 4. Red. Józef Buczyński, Ewa Misterska. Poznań : Wydaw. Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2018
, s. 353-367, bibliogr. 13 poz..
Punktacja MNiSW
5.000
system bezpieczeństwa żywności
;
restauracja
;
posiłek
;
klient
;
produkty żywnościowe
food safety system
;
restaurant
;
meal
;
customer
;
food products
3/5
Nr opisu:
0000117020
Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi [online].
[Aut.]: Piotr
Mocek
.
[B.m.] : [b.w.], 2017, (plik pdf) 17 s., bibliogr. 13 poz.
Referat wygłoszony na: I Międzynarodowym Kongresie Bezpieczeństwa pt.: "W trosce o bezpieczne jutro- reminiscencja i zamierzenia", Toruń 07-09.04.2017 r.
system bezpieczeństwa żywności
;
restauracja
;
posiłek
;
klient
;
produkty żywnościowe
food safety system
;
restaurant
;
meal
;
customer
;
food products
4/5
Nr opisu:
0000114137
Przestrzeń gastronomiczna - wybrane zagadnienia oraz autorskie realizacje.
[Aut.]: Aleksandra
Grzonka
.
W:
[INTERFERENCJE] sztuka + nauka
. Monografia wieloautorska. Pod red. Natalii Bąba-Ciosek. Gliwice : Wydaw. Wydziału Architektury Politechniki Śląskiej, 2015
, s. 21-27, bibliogr. 5 poz.
lokal gastronomiczny
;
restauracja
;
aranżacja wnętrz
eating place
;
restaurant
;
interiors arrangement
5/5
Nr opisu:
0000080619
Foodcourt.
[Aut.]: Krzysztof
Zalewski
, Adam
Gil
, P.
Zalewski
.
W:
Taste banquet
. International style restaurant. Hongkong : Design Vision International Publishing Co., 2011
, s. 304-313
restauracja
;
projekt architektoniczny
;
Gliwice
restaurant
;
architectural design
;
Gliwice
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie