Wynik wyszukiwania
Zapytanie: DE OLIVEIRA M L A
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000135378   
Rapid method for the determination of citrate, phosphate and sulfite in seafood by capillary zone electrophoresis.
[Aut.]: S. Goncalves, V. R. Alves, S. O. Perez, Marli Ferreira, H. Daguer, M. L. A. de Oliveira, G. A. Micke, L. Vitali.
-Food Chem. 2020 vol. 321, art. no. 126705 s. 1-7, bibliogr. 30 poz.. Impact Factor 6.306. Punktacja MNiSW 200.000

dodatki żywieniowe ; metoda pośrednia ; kontrola jakości ; analiza rutynowa ; metoda separacji

food additives ; indirect method ; quality control ; routine analysis ; separation method

stosując format:
Nowe wyszukiwanie