Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
DE OLIVEIRA M L A
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000135378
Rapid method for the determination of citrate, phosphate and sulfite in seafood by capillary zone electrophoresis.
[Aut.]: S.
Goncalves
, V. R.
Alves
, S. O.
Perez
, Marli
Ferreira
, H.
Daguer
, M. L. A.
de Oliveira
, G. A.
Micke
, L.
Vitali
.
-
Food Chem.
2020 vol. 321
, art. no. 126705 s. 1-7, bibliogr. 30 poz..
Impact Factor
6.306.
Punktacja MNiSW
200.000
dodatki żywieniowe
;
metoda pośrednia
;
kontrola jakości
;
analiza rutynowa
;
metoda separacji
food additives
;
indirect method
;
quality control
;
routine analysis
;
separation method
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie