Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
DUŁAK D
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000132319
Folding with active participation of water.
[Aut.]: D.
Dułak
, M.
Gadzała
, Katarzyna
Stąpor
, Piotr
Fabian
, L.
Konieczny
, I.
Roterman-Konieczna
.
W:
From globular proteins to amyloids
. Ed. by Irena Roterman-Konieczna. Amsterdam : Elsevier, 2020
, s. 13-26, bibliogr. 10 poz..
Punktacja MNiSW
20.000
hydrofobowość
;
rdzeń hydrofobowy
;
zwijanie białka
;
trzeciorzędowa struktura białka
hydrophobicity
;
hydrophobic core
;
protein folding
;
tertiary structure of protein
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie