Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
CHROSZCZ J
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000063975
Badanie bakteriobójczego wpływu wybranych związków aromatycznych na bakterie gramdodatnie i gramujemne.
[Aut.]: D.
Buczko
, J.
Chroszcz
, A.
Wieczorek
, Aleksandra
Ziembińska
.
W:
Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje
. Praca zbiorowa. T. 3. Pod red. S. Żabczyńskiego. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2010
, s. 257-261, bibliogr. 7 poz.
Referat wygłoszony na XVII Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 1-4 grudnia 2010 r.
bakteriobójczość
;
związki aromatyczne
;
kwas mukochlorowy
bactericidal
;
aromatic compounds
;
mucochloric acid
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie