Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
BURCON E
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000106156
Wpływ warunków przechowywania przetworów na stabilność witamin.
[Aut.]: Joanna
Płonka
, E.
Burcon
.
W:
IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r
. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015
, s. 416
witaminy
;
stabilność
;
przechowywanie żywności
vitamins
;
stability
;
food storage
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie