Nr opisu: | 0000135378 |
Tytuł oryginału: | Rapid method for the determination of citrate, phosphate and sulfite in seafood by capillary zone electrophoresis |
Autorzy: | S. Goncalves, V. R. Alves, S. O. Perez, Marli Ferreira, H. Daguer, M. L. A. de Oliveira, G. A. Micke, L. Vitali. |
¬ródło: | -Food Chem. 2020 vol. 321, art. no. 126705 s. 1-7, bibliogr. 30 poz. |
Impact Factor: | 6.306 |
Punktacja MNiSW: | 200.000 |
p-ISSN: | 0308-8146 |
e-ISSN: | 1873-7072 |
DOI: | |
Słowa kluczowe polskie: | dodatki żywieniowe ; metoda po¶rednia ; kontrola jako¶ci ; analiza rutynowa ; metoda separacji |
Słowa kluczowe angielskie: | food additives ; indirect method ; quality control ; routine analysis ; separation method |
Typ publikacji: | A |
Język publikacji: | ENG |
Zasieg terytorialny: | Z |
Afiliacja: | praca afiliowana w P¦l. |
Dostęp on-line: | |