Nr opisu: | 0000125669 |
Tytuł oryginału: | Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludno¶ci w barach szybkiej obsługi. |
Tytuł w wersji angielskiej: | Organisation and funcionality of the food safety and nutrition system in fast food restaurants |
Autorzy: | Piotr Mocek. |
¬ródło: | W: W trosce o bezpieczne jutro. Reminiscencje i zamierzenia. 4. Red. Józef Buczyński, Ewa Misterska. Poznań : Wydaw. Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2018, s. 353-367, bibliogr. 13 poz. |
ISBN: | 978-83-65096-63-0 |
Punktacja MNiSW: | 5.000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0,8 |
Słowa kluczowe polskie: | system bezpieczeństwa żywno¶ci ; restauracja ; posiłek ; klient ; produkty żywno¶ciowe |
Słowa kluczowe angielskie: | food safety system ; restaurant ; meal ; customer ; food products |
Typ publikacji: | U |
Język publikacji: | POL |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w P¦l. |