Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
VINEGAR
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000089720
Tytuł oryginału:
Biocomponent determination in vinegars with the help of
14
C measured by liquid scintillation counting
Autorzy:
Konrad
Tudyka
, Jacek
Pawlyta
.
Źródło:
-
Food Chem.
2014 vol. 45
, s. 614-616, bibliogr. 26 poz.
Impact Factor:
3.391
Punktacja MNiSW:
40.000
p-ISSN:
0308-8146
DOI:
Słowa kluczowe polskie:
radiowęgiel
;
C14
;
kwas octowy
;
ocet
;
biokomponent
;
LSC
Słowa kluczowe angielskie:
radiocarbon
;
14C
;
acetic acid
;
vinegar
;
biocomponent
;
LSC
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie