Wynik wyszukiwania
Zapytanie: FROM GLOBULAR PROTEINS TO AMYLOIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000132319
Tytuł oryginału: Folding with active participation of water.
Autorzy: D. Dułak, M. Gadzała, Katarzyna Stąpor, Piotr Fabian, L. Konieczny, I. Roterman-Konieczna.
Źródło: W: From globular proteins to amyloids. Ed. by Irena Roterman-Konieczna. Amsterdam : Elsevier, 2020, s. 13-26, bibliogr. 10 poz.
ISBN: 978-0-08-102981-7
Punktacja MNiSW: 20.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,8
Bazy indeksujące publikację: Scopus
DOI:
Słowa kluczowe polskie: hydrofobowość ; rdzeń hydrofobowy ; zwijanie białka ; trzeciorzędowa struktura białka
Słowa kluczowe angielskie: hydrophobicity ; hydrophobic core ; protein folding ; tertiary structure of protein
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access: open-access-text-version: FINAL_PUBLISHED open-access-licence: CC-BY-NC-ND open-access-release-time: AT_PUBLICATION open-access-article-mode: PUBLISHER_WEBSITE
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie