Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PIECHNIK EDYTA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/4
Nr opisu: 0000134780
Tytuł oryginału: Experimental and numerical analysis of the hydrofluidisation freezing process.
Autorzy: Edyta Piechnik, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Michał Stebel, Jacek Smołka.
¬ródło: W: Contemporary problems of power engineering and environmental protection 2019. Ed. by Krzysztof Pikoń and Magdalena Bogacka. Gliwice : Department of Technologies and Installations for Waste Management. Silesian University of Technology, 2020, s. 141-152, bibliogr. 27 poz.
ISBN: 978-83-950087-6-4
Punktacja MNiSW: 20.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,7
Słowa kluczowe polskie: hydrofluidyzacja ; zamrażanie żywno¶ci ; badania eksperymentalne ; wizualizacja przepływu cieczy
Słowa kluczowe angielskie: hydrofluidisation ; food freezing ; experimental investigation ; fluid flow visualization
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.
Informacje o dostępie open-access: open-access-text-version: FINAL_PUBLISHED open-access-licence: OTHER open-access-release-time: AT_PUBLICATION open-access-article-mode: OTHER
Dostęp on-line:


2/4
Nr opisu: 0000134371
Tytuł oryginału: Numerical investigation of the fluid flow distribution for the hydrofluidisation food freezing method
Autorzy: Michał Stebel, Jacek Smołka, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik.
¬ródło: -Int. J. Therm. Sci. 2020 vol. 151, art. no. 106284 s. 1-16, bibliogr. 43 poz.
Impact Factor: 3.476
Punktacja MNiSW: 140.000
p-ISSN: 1290-0729
e-ISSN: 1778-4166
DOI:
Słowa kluczowe polskie: hydrofluidyzacja ; zamrażanie żywno¶ci ; CFD ; PIV ; zamrażanie
Słowa kluczowe angielskie: hydrofluidisation ; food freezing ; CFD ; PIV ; freezing
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.
Dostęp on-line:


3/4
Nr opisu: 0000131864
Tytuł oryginału: Experimental investigation of the fluid flow inside a hydrofluidisation freezing chamber
Autorzy: Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik, Michał Stebel, Jacek Smołka.
¬ródło: -Int. J. Refrig. 2019 vol. 107, s. 52-62, bibliogr. 25 poz.
Impact Factor: 3.461
Punktacja MNiSW: 140.000
p-ISSN: 0140-7007
e-ISSN: 1879-2081
DOI:
Słowa kluczowe polskie: analiza eksperymentalna ; zamrażanie żywno¶ci ; projekt HF ; PIV ; hydrofluidyzacja ; zamrażanie
Słowa kluczowe angielskie: experimental analysis ; food freezing ; HF design ; PIV ; hydrofluidisation ; freezing
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.
Dostęp on-line:


4/4
Nr opisu: 0000131150
Tytuł oryginału: Numerical modelling of refrigerant flow field inside hydrofluidisation food freezing system.
Autorzy: Michał Stebel, Jacek Smołka, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik.
¬ródło: W: Proceedings of the 32nd International Conference on Efficiency, Cost, Optimization, Simulation and Environmental Impact of Energy Systems. ECOS 2019, Wrocław, Poland, 23-28 June 2019. [Dokument elektroniczny]. Ed. by Wojciech Stanek, Paweł Gładysz, Sebastian Werle, Wojciech Adamczyk. Gliwice : Institute of Thermal Technology. Silesian University of Technology, 2019, pamięć USB (PenDrive) s. 3369-3380, bibliogr. 12 poz.
ISBN: 978-83-61506-51-5
Organizator: Silesian University of Technology. Institute of Thermal Technology. Gliwice. Poland, Wroclaw University of Science and Technology. Faculty of Mechanical and Power Engineering. Wroclaw. Poland
Punktacja MNiSW: 20.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Bazy indeksuj±ce publikację: Scopus
Typ publikacji: RK
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w P¦l.


stosuj±c format:
Nowe wyszukiwanie