Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
NANOTECHNOLOGY IN THE AGRI-FOOD INDUSTRY
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu:
0000110431
Tytuł oryginału:
Nanobiosensors. Ed. by Alexandru Mihai Grumezescu.
Adres wydawniczy:
Amsterdam : Elsevier, 2017
Opis fizyczny:
, 896 s.
ISBN:
978-0-12-804301-1978-0-12-804372-1
Seria:
(
Nanotechnology in the Agri-Food Industry
; vol. 8)
Uwagi:
Publikacja nie należy do bibliografii Uczelni
Punktacja MNiSW:
80.000
Typ publikacji:
000
Język publikacji:
ENG
2/2
Nr opisu:
0000110432
Tytuł oryginału:
Prevention of food spoilage using nanoscale sensors.
Autorzy:
Krystian
Mistewicz
, Marian
Nowak
.
Źródło:
W:
Nanobiosensors
. Ed. by Alexandru Mihai Grumezescu. Amsterdam : Elsevier, 2017
, s. 245-288, bibliogr.
ISBN:
978-0-12-804301-1978-0-12-804372-1
Seria:
(
Nanotechnology in the Agri-Food Industry
; vol. 8)
Punktacja MNiSW:
20.000
Liczba arkuszy wydawniczych:
2,23
DOI:
Słowa kluczowe polskie:
nanosensor
;
psucie żywności
;
wilgotność
;
jodosiarczek antymonu
;
SbSI
;
nanodruty
;
impedancja
;
fotoprzewodnictwo
Słowa kluczowe angielskie:
nanosensor
;
food spoilage
;
humidity
;
antimony sulfoiodide
;
SbSI
;
nanowires
;
impedance
;
photoconductivity
Typ publikacji:
U
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie