Wynik wyszukiwania
Zapytanie: J FOOD ENG
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000063543
Tytuł oryginału: Improved 3-D temperature uniformity in a laboratory drying oven based on experimentally validated CFD computations
Autorzy: Jacek Smołka, Andrzej Józef Nowak, D. Rybarz.
Źródło: -J. Food Eng. 2010 vol. 97 iss. 3, s. 373-383, bibliogr. 25 poz.
Impact Factor: 2.168
p-ISSN: 0260-8774
e-ISSN: 1873-5770
DOI:
Słowa kluczowe polskie: piec do suszenia ; równomierność temperatury ; CFD ; symulacja numeryczna
Słowa kluczowe angielskie: drying oven ; temperature uniformity ; CFD ; numerical simulation
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie