Wynik wyszukiwania
Zapytanie: METODA STANU UPORZĄDKOWANEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000075098
Tytuł oryginału: Wyznaczanie współczynnika przewodzenia ciepła dla produktów spożywczych poddawanych technologiom chłodniczym.
Autorzy: Joachim** Kozioł, Wiesław Gazda, Stanisław** Kucypera, S. Sikora.
Źródło: W: Nowe rozwiązania w konstruowaniu, projektowaniu i eksploatacji systemów chłodniczych i klimatyzacyjnych. XXXIII Dni Chłodnictwa. Konferencja naukowo-techniczna, Poznań, 11-13 września 2001. Red. G. Krzyżaniak. Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich. Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań. Poznań : Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja, 2001, s. 105-114, bibliogr. 7 poz.
Słowa kluczowe polskie: współczynnik przewodzenia ciepła ; metoda pręta grzejnego ; metoda stanu uporządkowanego ; technologie chłodnicze
Słowa kluczowe angielskie: thermal conductivity coefficient ; heating rod method ; ordered state method ; cooling technologies
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie