Nr opisu: | 0000075098 |
Tytuł oryginału: | Wyznaczanie współczynnika przewodzenia ciepła dla produktów spożywczych poddawanych technologiom chłodniczym. |
Autorzy: | Joachim** Kozioł, Wiesław Gazda, Stanisław** Kucypera, S. Sikora. |
Źródło: | W: Nowe rozwiązania w konstruowaniu, projektowaniu i eksploatacji systemów chłodniczych i klimatyzacyjnych. XXXIII Dni Chłodnictwa. Konferencja naukowo-techniczna, Poznań, 11-13 września 2001. Red. G. Krzyżaniak. Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich. Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań. Poznań : Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja, 2001, s. 105-114, bibliogr. 7 poz. |
Słowa kluczowe polskie: | współczynnik przewodzenia ciepła ; metoda pręta grzejnego ; metoda stanu uporządkowanego ; technologie chłodnicze |
Słowa kluczowe angielskie: | thermal conductivity coefficient ; heating rod method ; ordered state method ; cooling technologies |
Typ publikacji: | RK |
Język publikacji: | POL |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w PŚl. |