Wynik wyszukiwania
Zapytanie: IMPINGEMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000135397
Tytuł oryginału: Numerical modeling of food freezing using hydrofluidisation method.
Autorzy: Michał Stebel.
Źródło: W: Innowacyjne rozwiązania dla energetyki - odnawialne źródła energii, mikrogeneracja i matematyczne modelowanie instalacji energetycznych. Sympozjum Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej im. Stanisława Ochęduszki, Szczyrk, 23-25 maj 2018. Innovative solutions for the energy sector - renewable energy sources, microgeneration and mathematical modeling of energy installations. Praca zbiorowa. Pod red. Lucyny Czarnowskiej i Wojciecha Stanka. Gliwice : Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska, 2018, s. 195-203, bibliogr. 19 poz.
ISBN: 978-83-61506-44-7
Seria: (Archiwum Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej ; )
Punktacja MNiSW: 20.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Słowa kluczowe polskie: hydrofluidyzacja ; zamrażanie ; żywność ; CFD ; uderzenie
Słowa kluczowe angielskie: hydrofluidisation ; freezing ; food ; CFD ; impingement
Typ publikacji: RK
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access: open-access-text-version: FINAL_PUBLISHED open-access-licence: OTHER open-access-release-time: AT_PUBLICATION open-access-article-mode: PUBLISHER_WEBSITE
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie