Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
FOOD PROPERTIES
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000132720
Tytuł oryginału:
Numerical modelling of food products freezing process for hydrofluidisation method.
Autorzy:
Michał
Stebel
.
Źródło:
W:
Zrównoważony rozwój energetyki oraz symulacje numeryczne przepływów masy i energii
. Sympozjum naukowe Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej im. Stanisława Ochęduszki, 5-7 czerwca 2019, Szczyrk, Polska. Zbiór artykułów konferencyjnych. Praca zbiorowa. Pod red.: Wojciecha Stanka i Jakuba Bodysa. Gliwice : Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska, 2019
, s. 204-216, bibliogr. 25 poz.
ISBN:
978-83-61506-50-8
Punktacja MNiSW:
20.000
Liczba arkuszy wydawniczych:
0,5
Słowa kluczowe polskie:
zamrażanie żywności
;
hydrofluidyzacja
;
krzepnięcie
;
właściwości żywności
;
CFD
Słowa kluczowe angielskie:
food freezing
;
hydrofluidisation
;
solidification
;
food properties
;
CFD
Typ publikacji:
RK
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
K
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie