Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
COCOA
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu:
0000106157
Tytuł oryginału:
Kofeina i jej metabolity w kakao i produktach czekoladowych.
Autorzy:
Joanna
Płonka
, Celina
Pieszko
, J.
Pindel
.
Źródło:
W:
IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r
. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015
, s. 417
Słowa kluczowe polskie:
metyloksantyny
;
kakao
;
czekolada
;
metabolizm kofeiny
Słowa kluczowe angielskie:
methylxanthines
;
cocoa
;
chocolate
;
caffeine metabolism
Typ publikacji:
K
Język publikacji:
POL
Zasieg terytorialny:
K
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
2/2
Nr opisu:
0000098576
Tytuł oryginału:
Simultaneous determination of biogenic amines and methylxanthines in foodstuff - sample preparation with HPLC-DAD-FL analysis
Autorzy:
Irena**
Baranowska
, Joanna
Płonka
.
Źródło:
-
Food Anal. Methods
2015 vol. 8 iss. 4
, s. 963-972, bibliogr. 42 poz.
Impact Factor:
2.167
Punktacja MNiSW:
30.000
p-ISSN:
1936-9751
e-ISSN:
1936-976X
DOI:
Słowa kluczowe polskie:
aminy biogenne
;
metyloksantyny
;
kakao
;
czekolada
;
bób
;
ekstrakcja
;
HPLC
Słowa kluczowe angielskie:
biogenic amines
;
methylxanthines
;
cocoa
;
chocolate
;
broad beans
;
banana
;
extraction
;
HPLC
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access:
open-access-licence: OTHER
Dostęp on-line:
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie