Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
FUSARIUM
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
0000085002
Tytuł oryginału:
Zagrożenia związane z obecnością mitotoksyn w żywności.
Autorzy:
Julia*
Mikołajczyk
, Beata
Cwalina
.
Źródło:
W:
Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje
. Praca zbiorowa. T. 4. Pod red. Anny Węgrzyn. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2012
, s. 273-280, bibliogr. 19 poz.
ISBN:
978-83-916768-4-4
Uwagi:
Referat wygłoszony na XVIII Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 29 lutego - 3 marca 2012 r.
Słowa kluczowe polskie:
mikotoksyna
;
pleśń
;
organizm żywy
;
choroba
;
Aspergillus
;
Penicillium
;
Fusarium
;
grzyby pleśniowe
;
prawo europejskie
Słowa kluczowe angielskie:
mycotoxin
;
mould
;
living organism
;
disease
;
Aspergillus
;
Penicillium
;
Fusarium
;
mould fungi
;
European law
Typ publikacji:
RK
Język publikacji:
POL
Zasieg terytorialny:
K
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła:
PŚl. sygn. 147696
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie