Wynik wyszukiwania
Zapytanie: JANOSZKA K
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000138578
Tytuł oryginału: Skład chemiczny pyłu w powietrzu kuchni restauracyjnej i zakładu poligraficznego.
Autorzy: P. Rogula-Kopiec, W. Rogula-Kozłowska, Józef Pastuszka, K. Janoszka, B. Mathews.
Źródło: W: Aktualne trendy w ochronie powietrza i klimatu - kontrola, monitoring, prognozowanie i ograniczanie emisji. Praca zbiorowa. Pod red. Izabeli Sówki, Kazimierza Gaja i Urszuli Miller. Wrocław : Oficyna Wydaw. Politechniki Wrocławskiej, 2020, s. 139-141, bibliogr. 9 poz.
ISBN: 978-83-7493-140-3
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,3
Słowa kluczowe polskie: pył zawieszony ; pomieszczenie nieprodukcyjne ; jakość powietrza ; powietrze wewnętrzne ; stanowisko pracy
Słowa kluczowe angielskie: suspended dust ; non-production space ; air quality ; indoor air ; workplace
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie