Nr opisu: | 0000138578 |
Tytuł oryginału: | Skład chemiczny pyłu w powietrzu kuchni restauracyjnej i zakładu poligraficznego. |
Autorzy: | P. Rogula-Kopiec, W. Rogula-Kozłowska, Józef Pastuszka, K. Janoszka, B. Mathews. |
Źródło: | W: Aktualne trendy w ochronie powietrza i klimatu - kontrola, monitoring, prognozowanie i ograniczanie emisji. Praca zbiorowa. Pod red. Izabeli Sówki, Kazimierza Gaja i Urszuli Miller. Wrocław : Oficyna Wydaw. Politechniki Wrocławskiej, 2020, s. 139-141, bibliogr. 9 poz. |
ISBN: | 978-83-7493-140-3 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0,3 |
Słowa kluczowe polskie: | pył zawieszony ; pomieszczenie nieprodukcyjne ; jakość powietrza ; powietrze wewnętrzne ; stanowisko pracy |
Słowa kluczowe angielskie: | suspended dust ; non-production space ; air quality ; indoor air ; workplace |
Typ publikacji: | U |
Język publikacji: | POL |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w PŚl. |