Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
WARZYWA
Liczba odnalezionych rekordów:
3
Przej¶cie do opcji zmiany formatu
|
Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/3
Nr opisu:
0000101442
Tytuł oryginału:
Aminopeptydazy pozyskane z ro¶lin o dużym znaczeniu - rola i charakterystyka
Tytuł w wersji angielskiej:
Aminopeptidases isolated from plants of great economic value - role of characteristics
Autorzy:
Joanna*
Kania
, Danuta
Gillner
.
¬ródło:
-
Chemik
2015 R. 69 nr 8
, s. 463-468, bibliogr. 43 poz.
Uwagi:
Artykuł w angielskiej wersji językowej dostępny na stronie internetowej czasopisma http://www.chemikinternational.com/wp-content/uploads/2015/09/8_15_Kania_GB.pdf
Punktacja MNiSW:
8.000
p-ISSN:
0009-2886
Słowa kluczowe polskie:
aminopeptydaza
;
zboża
;
psiankowate
;
warzywa
;
enzym
;
pomidor
;
ro¶liny
Słowa kluczowe angielskie:
aminopeptidase
;
cereals
;
nightshades family
;
vegetables
;
enzyme
;
tomato
;
plants
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
POL, ENG
Zasieg terytorialny:
K
Afiliacja:
praca afiliowana w P¦l.
Lokalizacja ¬ródła:
P¦l. sygn. P.357
Informacje o dostępie open-access:
open-access-licence: OTHER
Dostęp on-line:
2/3
Nr opisu:
0000081433
Tytuł oryginału:
Determination of mesotrione, simazine and atrazine by RP-HPLC in thermal water, sediment and vegetable samples
Autorzy:
Irena**
Baranowska
, A.
Akdogan
, Hanna
Barchańska
, U.
Divrikli
, L.
Elci
.
¬ródło:
-
Anal. Chem. Lett.
2012 vol. 2 iss. 4
, s. 206-219, bibliogr. 35 poz.
p-ISSN:
2229-7928
e-ISSN:
2230-7532
DOI:
Słowa kluczowe polskie:
mezotrion
;
triazyny
;
HPLC
;
próbki wody termalnej
;
osad
;
warzywa
Słowa kluczowe angielskie:
mesotrione
;
triazines
;
HPLC
;
thermal water samples
;
sediment
;
vegetables
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w P¦l.
3/3
Nr opisu:
0000012139
Tytuł oryginału:
RP-HPLC and RP-TLC in the analysis of flavonoids
Autorzy:
Ryszard**
Baranowski
, J.
Kabut
, Irena**
Baranowska
.
¬ródło:
-
Chem. Anal.
2005 vol. 50 no. 1
, s. 301-313, bibliogr. 20 poz.
Impact Factor:
0.566
p-ISSN:
0009-2223
Słowa kluczowe polskie:
flawonoidy
;
RP-TLC
;
RP-HPLC
;
owoce
;
warzywa
;
wino
;
herbata
;
mocz
Słowa kluczowe angielskie:
flavonoids
;
RP-TLC
;
RP-HPLC
;
fruit
;
vegetables
;
wine
;
tea
;
urine
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
K
Afiliacja:
praca afiliowana w P¦l.
Lokalizacja ¬ródła:
P¦l. sygn. P.46
Dostęp on-line:
stosuj±c format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie