Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PRODUKT MROŻONY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000038441
Tytuł oryginału: Wpływ zawartości wody w zamrożonych produktach mięsnych na ususzkę.
Autorzy: Joachim** Kozioł.
Źródło: W: XXXIX Dni Chłodnictwa. Badania, konstrukcje, eksploatacja urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych a stosowane czynniki chłodnicze. Konferencja naukowo-techniczna, Poznań, 14-15 listopada 2007. Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich. Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, SYSTHERM Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań. Poznań : Systherm, 2007, s. 167-173, bibliogr. 10 poz.
Organizator: Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji SIMP. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, SYSTHERM Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań
Słowa kluczowe polskie: produkt spożywczy ; produkt mrożony ; zawartość wody
Słowa kluczowe angielskie: food product ; frozen product ; water content
Typ publikacji: RK
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. Cz.01 121191


stosując format:
Nowe wyszukiwanie