Wynik wyszukiwania
Zapytanie: MROŻENIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000138312
Tytuł oryginału: Wpływ mrożenia i sieciowania chemicznego na własności osierdzia świńskiego przeznaczonego do preparacji bioprotez zastawkowych.
Autorzy: Ada Orłowska.
Źródło: W: Analiza zagadnień i wyników - streszczenia wystąpień młodych naukowców 2. Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt. Analiza zagadnienia, analiza wyników - wystąpienie młodego naukowca - edycja II - 14.03.2020 - Gdańsk, 21.03.2020 - Katowice, 29.03. 2020 - Lublin, 5.04.2020 - Poznań. Materiały konferencyjne. Streszczenia wystąpień. Kraków : Creativetime, 2020, s. 12, bibliogr. 1 poz.
ISBN: 978-83-63058-92-0
Słowa kluczowe polskie: bioproteza ; osierdzie świni ; mrożenie
Słowa kluczowe angielskie: bioprosthesis ; porcine pericardium ; freezing
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Lokalizacja Źródła: PŚl. sygn. Cz.O1 152082


stosując format:
Nowe wyszukiwanie