Nr opisu: | 0000125669 |
Tytuł oryginału: | Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludno¶ci w barach szybkiej obsługi. |
Tytuł w wersji angielskiej: | Organisation and funcionality of the food safety and nutrition system in fast food restaurants |
Autorzy: | Piotr Mocek. |
¬ródło: | W: W trosce o bezpieczne jutro. Reminiscencje i zamierzenia. 4. Red. Józef Buczyński, Ewa Misterska. Poznań : Wydaw. Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2018, s. 353-367, bibliogr. 13 poz. |
ISBN: | 978-83-65096-63-0 |
Punktacja MNiSW: | 5.000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0,8 |
Słowa kluczowe polskie: | system bezpieczeństwa żywno¶ci ; restauracja ; posiłek ; klient ; produkty żywno¶ciowe |
Słowa kluczowe angielskie: | food safety system ; restaurant ; meal ; customer ; food products |
Typ publikacji: | U |
Język publikacji: | POL |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w P¦l. |
Nr opisu: | 0000101852 |
Tytuł oryginału: | Branding emocjonalny w zarz±dzaniu warto¶ci± marki. |
Tytuł w wersji angielskiej: | Value brand management by client relationship building |
Autorzy: | Dorota Dolińska-Weryńska. |
¬ródło: | W: Rozwój społeczny wobec warto¶ci etyka - technika - społeczeństwo. I Międzynarodowa interdyscyplinarna konferencja naukowa, 25-27 wrze¶nia 2015 r., Wisła = Social development towards values ethic - technology - society. First interdisciplinary scientific conference. Księga streszczeń. Red. Paulina Kuzior. Zabrze : Remar, 2015, s. 55 |
ISBN: | 978-83-61975-14-4 |
Organizator: | Katedra Stosowanych Nauk Społecznych. Wydział Organizacji i Zarz±dzania. Politechnika ¦l±ska, Technische Universitat Dresden. Internationales Hochschulinstitut Zittau. Fachbereich Sozialwissenschaften, Katedra etiky a aplikovanej etiky. Filozoficka Fakulta. Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici |
Uwagi: | Tekst równoległy w jęz. pol. i ang. |
Słowa kluczowe polskie: | marka ; klient ; zarz±dzanie mark± ; branding emocjonalny |
Słowa kluczowe angielskie: | brand ; customer ; brand management ; emotional branding |
Typ publikacji: | K |
Język publikacji: | POL, ENG |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w P¦l. |
Lokalizacja ¬ródła: | P¦l. |
Nr opisu: | 0000023265 |
Tytuł oryginału: | Wykorzystanie QFD w doskonaleniu Systemu Zarz±dzania Jako¶ci± na wydziale uczelni technicznej. |
Autorzy: | P. Piasek, Marta Dudek-Burlikowska. |
¬ródło: | W: Dzień Jako¶ci. Prace Seminarium Studenckiego Koła Naukowego Jako¶ci "Grupa Q", Gliwice, 11 kwietnia 2006 r.. Red. Danuta Szewieczek. Instytut Materiałów Inżynierskich i Biomedycznych. Politechnika ¦l±ska. Gliwice : [Komitet Organizacyjny Międzynarodowych Konferencji Naukowych Instytutu Materiałów Inżynierskich i Biomedycznych Politechniki ¦l±skiej], 2006, s. 43-50, bibliogr. 10 poz. |
Seria: | (Prace Studenckich Kół Naukowych ; Instytut Materiałów Inżynierskich i Biomedycznych. Politechnika ¦l±ska nr 2) |
Słowa kluczowe polskie: | system zarz±dzania jako¶ci± ; QFD ; klient ; wymagania ; uczelnia techniczna |
Słowa kluczowe angielskie: | quality management system ; QFD ; client ; requirements ; technical university |
Typ publikacji: | RK |
Język publikacji: | POL |
Zasieg terytorialny: | K |
Afiliacja: | praca afiliowana w P¦l. |
Lokalizacja ¬ródła: | P¦l. sygn. MgCzO 116555 |