Nr opisu: | 0000127381 |
Tytuł oryginału: | Spectroscopic methods in the evaluation of modified vegetable base oils from Crambe abyssinica |
Autorzy: | M. Szmatoła, J. Chrobak, R. Grabowski, J. Iłowska, J. Woch, I. Szwach, I. Semeniuk, J. Drabik, M. Wrona, R. Kozdrach, Beata Orlińska, Mirosława Grymel. |
Źródło: | -Molecules 2018 vol. 23 iss. 12, s. 1-18, bibliogr. 47 poz. |
Impact Factor: | 3.060 |
Punktacja MNiSW: | 30.000 |
p-ISSN: | 1420-3049 |
DOI: | |
Słowa kluczowe polskie: | olej roślinny ; olej abisyński ; modyfikacja chemiczna ; utlenianie ; N-hydroksyftalimid |
Słowa kluczowe angielskie: | vegetable oil ; Crambe abyssinica oil ; chemical modification ; oxidation ; N-hydroxyphthalimide |
Typ publikacji: | A |
Język publikacji: | ENG |
Zasieg terytorialny: | Z |
Afiliacja: | praca afiliowana w PŚl. |
Informacje o dostępie open-access: | open-access-text-version: FINAL_PUBLISHED open-access-licence: CC-BY open-access-release-time: AT_PUBLICATION open-access-article-mode: OPEN_JOURNAL |
Dostęp on-line: | |