Wynik wyszukiwania
Zapytanie:
ZARĘBA M
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
|
Pobranie pliku do edytora
|
Przesłanie wyników do modułu analizy
|
excel
|
Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu:
0000102339
Tytuł oryginału:
Chromatographic determination of phenolic acids and flavonoids in Lycium barbarum L. and evaluation of antioxidant activity
Autorzy:
Sylwia
Magiera
, M.
Zaręba
.
Źródło:
-
Food Anal. Methods
2015 vol. 8 iss. 10
, s. 2665-2674, bibliogr. 26 poz.
Impact Factor:
2.167
Punktacja MNiSW:
30.000
p-ISSN:
1936-9751
e-ISSN:
1936-976X
DOI:
Słowa kluczowe polskie:
fenolokwasy
;
flawonoidy
;
chromatografia cieczowa
;
kolcowój pospolity
Słowa kluczowe angielskie:
phenolic acids
;
flavonoids
;
liquid chromatography
;
Lycium barbarum L.
Typ publikacji:
A
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
Informacje o dostępie open-access:
open-access-licence: CC-BY
Dostęp on-line:
2/2
Nr opisu:
0000106082
Tytuł oryginału:
Chromatographic methods in analysis of phenolic compounds in Lycium barbarum fruits.
Autorzy:
Sylwia
Magiera
, M.
Zaręba
.
Źródło:
W:
French Symposium on Separation Sciences
. SEP 2015, Paris, France, 31.03 - 02.04.2015 r. [B.m.] : [b.w.], 2015
, s. 1
Typ publikacji:
K
Język publikacji:
ENG
Zasieg terytorialny:
Z
Afiliacja:
praca afiliowana w PŚl.
stosując format:
standardowy
pełny z etykietami pól
roboczy
redakcja skr.
redakcja peł.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie