Wynik wyszukiwania
Zapytanie: FOOD CHEM
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/4
Nr opisu: 0000122250   
A new UHPLC-MS/MS method for the determination of flavonoids in supplements and DPPH-UHPLC-UV method for the evaluation of the radical scavenging activity of flavonoids.
[Aut.]: Irena** Baranowska, Sylwia Bajkacz.
-Food Chem. 2018 vol. 256, s. 333-341, bibliogr. 43 poz.. Impact Factor 5.399. Punktacja MNiSW 40.000

aktywność antyoksydacyjna ; aktywność usuwania rodników ; flawonoidy ; suplement diety

antioxidant activity ; radical-scavenging activity ; flavonoids ; dietary supplement

2/4
Nr opisu: 0000105723   
Characterisation of the aminopeptidase from non-germinated winter rape (Brassica napus L.) seeds.
[Aut.]: Joanna* Kania, Danuta Gillner.
-Food Chem. 2016 vol. 207, s. 180-186, bibliogr. 27 poz.. Impact Factor 4.529. Punktacja MNiSW 40.000

aminopeptydaza ; specyfika podłoża ; zahamowanie ; niekiełkujące nasiona rzepaku

aminopeptidase ; substrate specificity ; inhibition ; non-germinated rape seeds

3/4
Nr opisu: 0000106258   
Fast, simple and efficient salting-out assisted liquid-liquid extraction of naringenin from fruit juice samples prior to their enantioselective determination by liquid chromatography.
[Aut.]: Sylwia Magiera, E. Kwietniowska.
-Food Chem. 2016 vol. 211, s. 227-234. Impact Factor 4.529. Punktacja MNiSW 40.000

4/4
Nr opisu: 0000089720   
Biocomponent determination in vinegars with the help of 14C measured by liquid scintillation counting.
[Aut.]: Konrad Tudyka, Jacek Pawlyta.
-Food Chem. 2014 vol. 45, s. 614-616, bibliogr. 26 poz.. Impact Factor 3.391. Punktacja MNiSW 40.000

radiowęgiel ; C14 ; kwas octowy ; ocet ; biokomponent ; LSC

radiocarbon ; 14C ; acetic acid ; vinegar ; biocomponent ; LSC

stosując format:
Nowe wyszukiwanie