Wynik wyszukiwania
Zapytanie: FOOD ANAL METHODS
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/7
Nr opisu: 0000125097   
Determination of flavonoids and phenolic acids in plant materials using SLE-SPE-UHPLC-MS/MS method.
[Aut.]: Sylwia Bajkacz, Irena** Baranowska, B. Buszewski, Bartosz Kowalski, M. Ligor.
-Food Anal. Methods 2018 vol. 11 iss. 12, s. 3563-3575, bibliogr. 25 poz.. Impact Factor 2.245. Punktacja MNiSW 30.000

flawonoidy ; fenolokwasy ; roślina ; UHPLC-MS/MS ; ekstrakcja

flavonoids ; phenolic acids ; plant ; UHPLC-MS/MS ; extraction

2/7
Nr opisu: 0000120598   
Development of a method based on natural deep eutectic solvents for extraction of flavonoids from food samples.
[Aut.]: Sylwia Bajkacz, Jakub Adamek.
-Food Anal. Methods 2017 vol. 11 iss. 5, s. 1330-1344, bibliogr. 38 poz.. Impact Factor 2.245. Punktacja MNiSW 30.000

naturalne rozpuszczalniki eutektyczne ; zielona ekstrakcja ; flawonoidy ; próbki żywności ; analiza żywności

natural deep eutectic solvents ; green extraction ; flavonoids ; food samples ; food analysis

3/7
Nr opisu: 0000117866   
UAE-SPE-UHPLC-UV method for the determination of flame retardants in fish tissues.
[Aut.]: Bartosz Kowalski, M. Paszczyk.
-Food Anal. Methods 2017 vol. 10 iss. 8, s. 2902-2907, bibliogr. 31 poz.. Impact Factor 2.245. Punktacja MNiSW 30.000

środki zmniejszające palność ; próbki ryb ; ultra HPLC ; kolumny SPE

flame retardants ; fish samples ; ultra HPLC ; SPE columns

4/7
Nr opisu: 0000105071   
Quick supramolecular solvent-based microextraction combined with ultra-high performance liquid chromatography for the analysis of isoflavones in soy foods.
[Aut.]: Sylwia Magiera, A. Nieścior, Irena** Baranowska.
-Food Anal. Methods 2016 vol. 9 iss. 6, s. 1770-1780, bibliogr. 33 poz.. Impact Factor 2.038. Punktacja MNiSW 30.000

rozpuszczalnik supramolekularny ; mikroekstrakcja ; izoflawon ; produkty sojowe

supramolecular solvent ; microextraction ; isoflavone ; soy products

5/7
Nr opisu: 0000102339   
Chromatographic determination of phenolic acids and flavonoids in Lycium barbarum L. and evaluation of antioxidant activity.
[Aut.]: Sylwia Magiera, M. Zaręba.
-Food Anal. Methods 2015 vol. 8 iss. 10, s. 2665-2674, bibliogr. 26 poz.. Impact Factor 2.167. Punktacja MNiSW 30.000

fenolokwasy ; flawonoid ; chromatografia cieczowa ; kolcowój pospolity

phenolic acids ; flavonoid ; liquid chromatography ; Lycium barbarum L.

6/7
Nr opisu: 0000098576   
Simultaneous determination of biogenic amines and methylxanthines in foodstuff - sample preparation with HPLC-DAD-FL analysis.
[Aut.]: Irena** Baranowska, Joanna Płonka.
-Food Anal. Methods 2015 vol. 8 iss. 4, s. 963-972, bibliogr. 42 poz.. Impact Factor 2.167. Punktacja MNiSW 30.000

aminy biogenne ; metyloksantyny ; kakao ; czekolada ; bób ; ekstrakcja ; HPLC

biogenic amines ; methylxanthines ; cocoa ; chocolate ; broad beans ; banana ; extraction ; HPLC

7/7
Nr opisu: 0000081801   
Multivitamin analysis of fruits, fruit-vegetable juices, and diet supplements.
[Aut.]: Joanna Płonka, A. Toczek, V. Tomczyk.
-Food Anal. Methods 2012 Vol. 5 iss. 5, s. 1167-1176. Impact Factor 1.969. Punktacja MNiSW 30.000

witaminy ; rozpuszczalność w wodzie ; rozpuszczalność w tłuszczach ; owoce ; sok ; chromatografia cieczowa ; SPE

vitamins ; solubility in water ; solubility in fat ; fruit ; juice ; liquid chromatography ; SPE

stosując format:
Nowe wyszukiwanie