Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ZAWARTOŚĆ WODY
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/4
Nr opisu: 0000128021   
Impact of envelope structure on the solutions of thermal insulation from the inside.
[Aut.]: Bożena Orlik-Kożdoń, Agnieszka Szymanowska-Gwiżdż.
-ACEE Archit. Civ. Eng. Environ. 2018 vol. 11 nr 4, s. 123-134, bibliogr. 24 poz.. Punktacja MNiSW 11.000

mur pruski ; docieplenie od wewnątrz ; zawartość wody

Prussian wall ; insulation from inside ; water content

2/4
Nr opisu: 0000108881
Impact of internal insulation on the hygrothermal performance of brick wall.
[Aut.]: Bożena Orlik-Kożdoń, Tomasz Steidl.
-J. Build. Phys. 2017 vol. 41 iss. 2, s. 120-134, bibliogr. 15 poz.. Impact Factor 1.226. Punktacja MNiSW 35.000

wewnętrzna izolacja termiczna ; właściwości cieplno-wilgotnościowe ; zawartość wody ; ściana ceglana

internal thermal insulation ; hygrothermal performance ; water content ; brick wall

3/4
Nr opisu: 0000102707   
Absorption of carbon dioxide in aqueous solutions of imidazolium ionic liquids with carboxylate anions.
[Aut.]: Stefan** Baj, Tomasz Krawczyk, A. Dąbrowska, Agnieszka Siewniak, A. Sobolewski.
-Korean J. Chem. Eng. 2015 vol. 32 iss. 11, s. 2295-2299, bibliogr. 31 poz.. Impact Factor 1.408. Punktacja MNiSW 25.000

absorpcja ; dwutlenek węgla ; rozpuszczalność ; zawartość wody

absorption ; carbon dioxide ; solubility ; water content ; carboxylate ionic liquid

4/4
Nr opisu: 0000038441
Wpływ zawartości wody w zamrożonych produktach mięsnych na ususzkę.
[Aut.]: Joachim** Kozioł.
W: XXXIX Dni Chłodnictwa. Badania, konstrukcje, eksploatacja urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych a stosowane czynniki chłodnicze. Konferencja naukowo-techniczna, Poznań, 14-15 listopada 2007. Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich. Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, SYSTHERM Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań. Poznań : Systherm, 2007, s. 167-173, bibliogr. 10 poz.

produkt spożywczy ; produkt mrożony ; zawartość wody

food product ; frozen product ; water content

stosując format:
Nowe wyszukiwanie