Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000106155
Procesy przetwórcze żywności pochodzenia roślinnego i ich istotny wpływ na jakość przetworów.
[Aut.]: Joanna Płonka.
W: IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania", Poznań, 6-10 lipca 2015 r. Abstrakty. [B.m.] : [b.w.], 2015, s. 383

przetwórstwo żywności ; związek endogenny

food processing ; endogenous compound

2/2
Nr opisu: 0000106110
Chromatografia cieczowa w analityce żywności na różnych etapach produkcji.
[Aut.]: Joanna Płonka.
W: Chromatografia jonowa 2013. Praca zbiorowa. Pod red. Rajmunda Michalskiego. Zabrze : Instytut Podstaw Inżynierii Środowiska Polskiej Akademii Nauk, 2013, s. 181-194, bibliogr. 36 poz.

chromatografia cieczowa ; przemysł spożywczy ; witaminy ; przetwórstwo żywności

liquid chromatography ; food industry ; vitamins ; food processing

stosując format:
Nowe wyszukiwanie