Wynik wyszukiwania
Zapytanie: OWOCE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/3
Nr opisu: 0000081801   
Multivitamin analysis of fruits, fruit-vegetable juices, and diet supplements.
[Aut.]: Joanna Płonka, A. Toczek, V. Tomczyk.
-Food Anal. Methods 2012 Vol. 5 iss. 5, s. 1167-1176. Impact Factor 1.969. Punktacja MNiSW 30.000

witaminy ; rozpuszczalność w wodzie ; rozpuszczalność w tłuszczach ; owoce ; sok ; chromatografia cieczowa ; SPE

vitamins ; solubility in water ; solubility in fat ; fruit ; juice ; liquid chromatography ; SPE

2/3
Nr opisu: 0000081393
Spektrofotometryczne oznaczanie kwasu elagowego w owocach i ich przetworach.
[Aut.]: Celina Pieszko, M. Chrzanowska.
W: Aktualne problemy chemii analitycznej. IV Seminarium naukowe. Katowice : Górnośląskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk im. W. Roździeńskiego, 2010, s. 42

kwas elagowy ; owoce ; przetwory owocowe ; spektrofotometria

ellagic acid ; fruit ; fruit products ; spectrophotometry

3/3
Nr opisu: 0000012139   
RP-HPLC and RP-TLC in the analysis of flavonoids.
[Aut.]: Ryszard** Baranowski, J. Kabut, Irena** Baranowska.
-Chem. Anal. 2005 vol. 50 no. 1, s. 301-313, bibliogr. 20 poz.. Impact Factor 0.566

flawonoidy ; RP-TLC ; RP-HPLC ; owoce ; warzywa ; wino ; herbata ; mocz

flavonoids ; RP-TLC ; RP-HPLC ; fruit ; vegetables ; wine ; tea ; urine

stosując format:
Nowe wyszukiwanie