Wynik wyszukiwania
Zapytanie: OWOC
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000113206   
The influence of processing technique on the catecholamine and indolamine contents of fruits.
[Aut.]: Joanna Płonka, A. Michalski.
-J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 102-108, bibliogr. 22 poz.. Impact Factor 2.956. Punktacja MNiSW 35.000

analiza żywności ; kompozycja żywieniowa ; aminy biogenne ; temperatura ; owoc ; HPLC

food analysis ; food composition ; biogenic amines ; temperature ; fruit ; HPLC

2/2
Nr opisu: 0000048792   
Leaching of cadmium and lead from dried fruits and fruit teas to infusions and decoctions.
[Aut.]: Ewa** Bobrowska-Grzesik, Agata Jakóbik-Kolon.
-J. Food Compos. Anal. 2008 vol. 21 iss. 4, s. 326-331, bibliogr.. Impact Factor 2.457

kadm ; ołów ; owoc ; suszone owoce ; borówka ; jabłko ; odwar ; napar ; analiza GFAAS ; bezpieczeństwo żywności ; skażenie żywności metalami ; TDTP ; tymczasowe dopuszczalne tygodniowe pobrania

cadmium ; lead ; fruit ; dried fruit ; bilberry ; apple ; decoction ; infusion ; GFAAS analysis ; food safety ; metal contamination in food ; PTWI ; permissible temporary weekly intake

stosując format:
Nowe wyszukiwanie