Wynik wyszukiwania
Zapytanie: MIÓD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000097642
Porównanie bakteriobójczego działania różnych typów miodów i propolisu na bakterie gramdodatnie i gramujemne.
[Aut.]: B. Mika, B. Tynka, Aleksandra Ziembińska-Buczyńska.
W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. T. 6. Pod red. Grzegorza Cemy. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2014, s. 79-89, bibliogr. 14 poz.
Referat wygłoszony na XX Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 26 lutego - 1 marca 2014 r.

miód ; propolis ; działanie antybakteryjne ; mikroorganizm

honey ; propolis ; antibacterial activity ; microorganism

stosując format:
Nowe wyszukiwanie