Wynik wyszukiwania
Zapytanie: TEA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/3
Nr opisu: 0000117686
Oznaczanie wybranych składników w naparch herbacianych.
[Aut.]: Celina Pieszko, Agnieszka Jucha.
W: Aktualne problemy chemii analitycznej. XI Seminarium naukowe, Katowice, 12 maj 2017 rok. Komisja Nauk Chemicznych Polskiej Akademii Nauk. Oddział Katowice, Zakład Chemii Analitycznej. Instytut Chemii, Uniwersytet Śląski. [B.m.] : [b.w.], 2017, s. 16, bibliogr. 1 poz.

herbata ; garbniki ; alkaloid

tea ; tannins ; alkaloid

2/3
Nr opisu: 0000081409
Spektrofotometryczne oznaczanie garbników hydrolizujących w herbatach.
[Aut.]: Celina Pieszko.
W: Aktualne problemy chemii analitycznej. III Seminarium naukowe. Red. Irena Baranowska [i in.]. Katowice : Wydaw. Górnośląskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk im. W. Roździeńskiego, 2009, s. 45

garbniki ; herbata ; spektroelektrochemia UV-vis

tannins ; tea ; UV-Vis spectroscopy

3/3
Nr opisu: 0000012139   
RP-HPLC and RP-TLC in the analysis of flavonoids.
[Aut.]: Ryszard** Baranowski, J. Kabut, Irena** Baranowska.
-Chem. Anal. 2005 vol. 50 no. 1, s. 301-313, bibliogr. 20 poz.. Impact Factor 0.566

flawonoidy ; RP-TLC ; RP-HPLC ; owoce ; warzywa ; wino ; herbata ; mocz

flavonoids ; RP-TLC ; RP-HPLC ; fruit ; vegetables ; wine ; tea ; urine

stosując format:
Nowe wyszukiwanie