Wynik wyszukiwania
Zapytanie: SHAKE-FLASK METHOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000073800   
Evaluation of the lipophilicty of selected uridine derivatives by use of RP-TLC, shake-flask, and computational methods.
[Aut.]: Jadwiga* Paszkowska, B. Kania, Ilona Wandzik.
-J. Liq. Chromatogr. Relat. Technol. 2012 vol. 35 iss. 9, s. 1202-1212, bibliogr. 29 poz.. Impact Factor 0.565. Punktacja MNiSW 20.000

współczynnik podziału ; parametry lipofilowości ; lipofilowość ; metoda wstrząsania kolby ; urydyna

partition coefficient ; lipophilicity parameters ; lipophilicity ; shake-flask method ; uridine

stosując format:
Nowe wyszukiwanie