Wynik wyszukiwania
Zapytanie: HEATING ROD METHOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000075098
Wyznaczanie współczynnika przewodzenia ciepła dla produktów spożywczych poddawanych technologiom chłodniczym.
[Aut.]: Joachim** Kozioł, Wiesław Gazda, Stanisław Kucypera, S. Sikora.
W: Nowe rozwiązania w konstruowaniu, projektowaniu i eksploatacji systemów chłodniczych i klimatyzacyjnych. XXXIII Dni Chłodnictwa. Konferencja naukowo-techniczna, Poznań, 11-13 września 2001. Red. G. Krzyżaniak. Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich. Sekcja Chłodnictwa i Klimatyzacji. Oddział Wojewódzki w Poznaniu, Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja Sp. z o.o. Poznań. Poznań : Systherm Chłodnictwo i Klimatyzacja, 2001, s. 105-114, bibliogr. 7 poz.

współczynnik przewodzenia ciepła ; metoda pręta grzejnego ; metoda stanu uporządkowanego ; technologie chłodnicze

thermal conductivity coefficient ; heating rod method ; ordered state method ; cooling technologies

stosując format:
Nowe wyszukiwanie