Wynik wyszukiwania
Zapytanie: STEBEL MICHAŁ
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/6
Nr opisu: 0000134780   
Experimental and numerical analysis of the hydrofluidisation freezing process.
[Aut.]: Edyta Piechnik, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Michał Stebel, Jacek Smołka.
W: Contemporary problems of power engineering and environmental protection 2019. Ed. by Krzysztof Pikoń and Magdalena Bogacka. Gliwice : Department of Technologies and Installations for Waste Management. Silesian University of Technology, 2020, s. 141-152, bibliogr. 27 poz.. Punktacja MNiSW 20.000

hydrofluidyzacja ; zamrażanie żywności ; badania eksperymentalne ; wizualizacja przepływu cieczy

hydrofluidisation ; food freezing ; experimental investigation ; fluid flow visualization

2/6
Nr opisu: 0000134371   
Numerical investigation of the fluid flow distribution for the hydrofluidisation food freezing method.
[Aut.]: Michał Stebel, Jacek Smołka, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik.
-Int. J. Therm. Sci. 2020 vol. 151, art. no. 106284, bibliogr. 43 poz.. Impact Factor 3.488. Punktacja MNiSW 45.000

hydrofluidyzacja ; zamrażanie żywności ; CFD ; PIV ; zamrażanie

hydrofluidisation ; food freezing ; CFD ; PIV ; freezing

3/6
Nr opisu: 0000131864   
Experimental investigation of the fluid flow inside a hydrofluidisation freezing chamber.
[Aut.]: Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik, Michał Stebel, Jacek Smołka.
-Int. J. Refrig. 2019 vol. 107, s. 52-62, bibliogr. 25 poz.. Impact Factor 3.177. Punktacja MNiSW 140.000

analiza eksperymentalna ; zamrażanie żywności ; projekt HF ; PIV ; hydrofluidyzacja ; zamrażanie

experimental analysis ; food freezing ; HF design ; PIV ; hydrofluidisation ; freezing

4/6
Nr opisu: 0000131943
Experimental investigation of velocity-augmented barriers for tidal turbines.
[Aut.]: L. Cappietti, L. Ciappi, A. Esposito, D. Fiaschi, G. Manfrida, Bartłomiej Melka, Marcin Nowak, I. Simonetti, Michał Stebel, Jacek Smołka, L. Talluri.
W: 14th Conference on Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems, October 1-6, 2019, Dubrovnik, Croatia. Book of abstracts. Ed. by: Marco Ban [et al.]. Zagreb : Faculty of Mechanical Engineering and Naval Architecture, 2019, s. 189 (Book of Abstracts (Dubrovnik Conference on Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems) ; 1847-7186)

5/6
Nr opisu: 0000132720
Numerical modelling of food products freezing process for hydrofluidisation method.
[Aut.]: Michał Stebel.
W: Zrównoważony rozwój energetyki oraz symulacje numeryczne przepływów masy i energii. Sympozjum naukowe Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej im. Stanisława Ochęduszki, 5-7 czerwca 2019, Szczyrk, Polska. Zbiór artykułów konferencyjnych. Praca zbiorowa. Pod red.: Wojciecha Stanka i Jakuba Bodysa. Gliwice : Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska, 2019, s. 204-216, bibliogr. 25 poz.. Punktacja MNiSW 20.000

zamrażanie żywności ; hydrofluidyzacja ; krzepnięcie ; właściwości żywności ; CFD

food freezing ; hydrofluidisation ; solidification ; food properties ; CFD

6/6
Nr opisu: 0000131150
Numerical modelling of refrigerant flow field inside hydrofluidisation food freezing system.
[Aut.]: Michał Stebel, Jacek Smołka, Michał Palacz, Wojciech Adamczyk, Edyta Piechnik.
W: Proceedings of the 32nd International Conference on Efficiency, Cost, Optimization, Simulation and Environmental Impact of Energy Systems. ECOS 2019, Wrocław, Poland, 23-28 June 2019. [Dokument elektroniczny]. Ed. by Wojciech Stanek, Paweł Gładysz, Sebastian Werle, Wojciech Adamczyk. Gliwice : Institute of Thermal Technology. Silesian University of Technology, 2019, pamięć USB (PenDrive) s. 3369-3380, bibliogr. 12 poz.. Punktacja MNiSW 20.000

stosując format:
Nowe wyszukiwanie