Wynik wyszukiwania
Zapytanie: MICHALSKI A
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000113206   
The influence of processing technique on the catecholamine and indolamine contents of fruits.
[Aut.]: Joanna Płonka, A. Michalski.
-J. Food Compos. Anal. 2017 vol. 57, s. 102-108, bibliogr. 22 poz.. Impact Factor 2.956. Punktacja MNiSW 35.000

analiza żywności ; kompozycja żywieniowa ; aminy biogenne ; temperatura ; owoc ; HPLC

food analysis ; food composition ; biogenic amines ; temperature ; fruit ; HPLC

2/2
Nr opisu: 0000070166
Prediction of glycans synthesised in exposed to ionizing radiation.
[Aut.]: Roman Jaksik, Anna Lalik, A. Michalski, Joanna Rzeszowska-Wolny.
W: Automatyzacja procesów dyskretnych. Teoria i zastosowania. T. 2. Pod red. Andrzeja Świerniaka i Jolanty Krystek. Gliwice : Wydaw. Pracowni Komputerowej Jacka Skalmierskiego, 2010, s. 73-80, bibliogr. 10 poz.

struktura cukrów ; ekspresja genów ; glikan

sugars structure ; gene expression ; glycan

stosując format:
Nowe wyszukiwanie