Wynik wyszukiwania
Zapytanie: KOT Ł
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000048057
Badanie zdolności różnych gatunków drożdży do przeprowadzania fermentacji alkoholowej.
[Aut.]: M. Iwanow, A. Klockiewicz, Ł. Kot, M. Roś, J. Wiktorczyk, Anna Wiechetek.
W: Podstawy biotechnologii środowiskowej - trendy, badania, implementacje. Praca zbiorowa. Pod red. S. Żabczyńskiego. Gliwice : Katedra Biotechnologii Środowiskowej. Politechnika Śląska, 2008, s. 173-178, bibliogr. 7 poz.
Zawiera materiały prezentowane na XV Ogólnopolskim Seminarium Studentów i Doktorantów "Biotechnologia Środowiskowa", Wisła - Jarzębata, 4-5 grudnia 2008 r.

drożdże ; proces fermentacji ; alkohol etylowy ; destylacja

yeast ; fermentation process ; ethanol ; destilation

stosując format:
Nowe wyszukiwanie