Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ZAKŁAD MIĘSNY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000135270
Tytuł oryginału: Ocena stanu zdrowia pracowników w zakładzie mięsnym.
Autorzy: Patrycja Kabiesz.
Źródło: W: Bezpieczeństwo Pracy - edukacja i dobre praktyki. Kraków : Agencja Wydaw.-Poligraficzna "Art-Tekst", 2019, s. 53-65, bibliogr. 10 poz.
ISBN: 978-83-7783-186-1
Punktacja MNiSW: 5.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Słowa kluczowe polskie: zakład mięsny ; bezpieczeństwo pracy ; pracownik ; stan zdrowia ; ocena
Słowa kluczowe angielskie: meatpacker ; work safety ; employee ; medical condition ; assessment
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie