Wynik wyszukiwania
Zapytanie: POROWATOŚĆ DYFUZYJNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000091547
Tytuł oryginału: Wpływ kształtu i wielkości porów na własności mechaniczne materiałów spiekanych.
Autorzy: Grzegorz Matula, Leszek** Dobrzański.
Źródło: W: Ćwiczenia laboratoryjne z inżynierii materiałowej i nanotechnologii. Praca zbiorowa. Pod red. Leszka A. Dobrzańskiego i Tomasza Tańskiego. Gliwice : International OCSCO World Press, 2013, 508-511
ISBN: 978-83-63553-25-8
Seria: (Open Access Library ; vol. 10 (28) 2083-5191)
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,20
Słowa kluczowe polskie: materiał spiekany ; formowanie ; sferoidyzacja ; porowatość dyfuzyjna ; wytrzymałość na zginanie ; ćwiczenia laboratoryjne
Słowa kluczowe angielskie: sintered material ; forming ; spheroidization ; diffusion porosity ; flexural tensile strength ; laboratory exercises
Typ publikacji: U
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie