Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PRODUCT QUALITY IMPROVEMENT AND COMPANIES COMPETITIVENESS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000087255
Tytuł oryginału: Temperature, geometric and concentration conditions of alloy layer formation in casting.
Autorzy: Jan Szajnar, Agnieszka Walasek, Tomasz Wróbel.
Źródło: W: Product quality improvement and companies' competitiveness. Monography. Ed. S. Borkowski, M. Ingaldi. Celje : Faculty of Logistics. University of Maribor, 2013, s. 23-33, bibliogr. 7 poz.
ISBN: 978-961-6562-69-0
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,40
Słowa kluczowe polskie: warstwa stopowa ; staliwo ; odporność na zużycie ścierne ; dyfuzja ; żelazochrom
Słowa kluczowe angielskie: alloy layer ; cast steel ; abrasive wear resistance ; diffusion ; ferrochromium
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie