Wynik wyszukiwania
Zapytanie: NANOTECHNOLOGY IN THE AGRI-FOOD INDUSTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000110431
Tytuł oryginału: Nanobiosensors. Ed. by Alexandru Mihai Grumezescu.
Adres wydawniczy: Amsterdam : Elsevier : Academic Press, 2017, 2016
Opis fizyczny: , 896 s.
ISBN: 978-0-12-804301-1978-0-12-804372-1
Seria: (Nanotechnology in the Agri-Food Industry ; vol. 8)
Uwagi: Publikacja nie należy do bibliografii Uczelni
Typ publikacji: 000
Język publikacji: ENG


2/2
Nr opisu: 0000110432
Tytuł oryginału: Prevention of food spoilage using nanoscale sensors.
Autorzy: Krystian Mistewicz, Marian** Nowak.
Źródło: W: Nanobiosensors. Ed. by Alexandru Mihai Grumezescu. Amsterdam : Elsevier, 2017, s. 245-288, bibliogr.
ISBN: 978-0-12-804301-1978-0-12-804372-1
Seria: (Nanotechnology in the Agri-Food Industry ; vol. 8)
Liczba arkuszy wydawniczych: 2,23
DOI:
Słowa kluczowe polskie: nanosensor ; psucie żywności ; wilgotność ; jodosiarczek antymonu ; SbSI ; nanodruty ; impedancja ; fotoprzewodnictwo
Słowa kluczowe angielskie: nanosensor ; food spoilage ; humidity ; antimony sulfoiodide ; SbSI ; nanowires ; impedance ; photoconductivity
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie