Wynik wyszukiwania
Zapytanie: HANDBOOK OF FOOD BIOENGINEERING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000122550
Tytuł oryginału: Quality control of plant-based foods in terms of nutritional values: influence of pesticides residue and endogenous compounds.
Autorzy: Hanna Barchańska, Joanna Płonka.
Źródło: W: Food Control and Biosecurity. vol. 16. Ed. by Alina Maria Holban, Alexandru Mihai Grumezescu. : Elsevier, 2018, s. 407-449
ISBN: 978-0-12-811445-2
Seria: (Handbook of Food Bioengineering ; )
Liczba arkuszy wydawniczych: 2
Bazy indeksujące publikację: Scopus
DOI:
Słowa kluczowe polskie: kontrola żywności ; pestycydy ; witaminy ; katecholaminy ; rośliny
Słowa kluczowe angielskie: food control ; pesticides ; vitamins ; catecholamines ; plants
Typ publikacji: U
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie