Wynik wyszukiwania
Zapytanie: WŁAŚCIWOŚCI ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000132720
Tytuł oryginału: Numerical modelling of food products freezing process for hydrofluidisation method.
Autorzy: Michał Stebel.
Źródło: W: Zrównoważony rozwój energetyki oraz symulacje numeryczne przepływów masy i energii. Sympozjum naukowe Studenckiego Koła Naukowego Techniki Cieplnej im. Stanisława Ochęduszki, 5-7 czerwca 2019, Szczyrk, Polska. Zbiór artykułów konferencyjnych. Praca zbiorowa. Pod red.: Wojciecha Stanka i Jakuba Bodysa. Gliwice : Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska, 2019, s. 204-216, bibliogr. 25 poz.
ISBN: 978-83-61506-50-8
Punktacja MNiSW: 20.000
Liczba arkuszy wydawniczych: 0,5
Słowa kluczowe polskie: zamrażanie żywności ; hydrofluidyzacja ; krzepnięcie ; właściwości żywności ; CFD
Słowa kluczowe angielskie: food freezing ; hydrofluidisation ; solidification ; food properties ; CFD
Typ publikacji: RK
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie