Wynik wyszukiwania
Zapytanie: ROZPUSZCZALNOŚĆ W WODZIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000081801
Tytuł oryginału: Multivitamin analysis of fruits, fruit-vegetable juices, and diet supplements
Autorzy: Joanna Płonka, A. Toczek, V. Tomczyk.
Źródło: -Food Anal. Methods 2012 Vol. 5 iss. 5, s. 1167-1176
Impact Factor: 1.969
Punktacja MNiSW: 30.000
p-ISSN: 1936-9751
e-ISSN: 1936-976X
DOI:
Słowa kluczowe polskie: witaminy ; rozpuszczalność w wodzie ; rozpuszczalność w tłuszczach ; owoce ; sok ; chromatografia cieczowa ; SPE
Słowa kluczowe angielskie: vitamins ; solubility in water ; solubility in fat ; fruit ; juice ; liquid chromatography ; SPE
Typ publikacji: A
Język publikacji: ENG
Zasieg terytorialny: Z
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.
Dostęp on-line:


stosując format:
Nowe wyszukiwanie