Wynik wyszukiwania
Zapytanie: PRZETWORY OWOCOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | excel | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000081393
Tytuł oryginału: Spektrofotometryczne oznaczanie kwasu elagowego w owocach i ich przetworach.
Tytuł w wersji angielskiej: Spectrophotometric determination of ellagic acid in fruit and fruit products
Autorzy: Celina Pieszko, M. Chrzanowska.
Źródło: W: Aktualne problemy chemii analitycznej. IV Seminarium naukowe. Katowice : Górnośląskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk im. W. Roździeńskiego, 2010, s. 42
Słowa kluczowe polskie: kwas elagowy ; owoce ; przetwory owocowe ; spektrofotometria
Słowa kluczowe angielskie: ellagic acid ; fruit ; fruit products ; spectrophotometry
Typ publikacji: K
Język publikacji: POL
Zasieg terytorialny: K
Afiliacja: praca afiliowana w PŚl.


stosując format:
Nowe wyszukiwanie